Onsdagen bjuder på en Bundesligamatch mellan Werder Bremen och Frankfurt.
Mitt speltips: Bortalaget vinner, med insatsen tillbaka vis oavgjort. DNB eller asian 0 alltså.
1.87 hos bet365 .

Frankfurt ligger 12:a med 32 inspelade poäng.
Werder Bremen ligger under strecket med 25 inspelade poäng.

Viktig hängmatch alltså. Om Frankfurt förlorar här är de på allvar indragna i bottenstriden med 15 poäng kvar att spela om. Det tror jag inte laget gör här. Fick med sig en något tursam seger borta mot Wolfsburg senast, men det hade man tjänat ihop efter en del motstuds i återstarten. Har också haft ett väldigt svårt spelschema då de mött tre av lagen som ligger topp sex i tabellen. Prestationerna har ändå varit okej och jag tycker de är bättre än vad tabellen säger. Över tid har de fått med sig för få poäng sett till hur det sett ut spelmässigt. Men effektiviteten har varit för dålig samtidigt som motståndarna fått göra enkla mål. Dessutom är känslan att Frankfurt lidit av Europa League-äventyret. Ligaförlorat närmast före eller direkt efter i stort sett samtliga Europa League-matcher. Truppen är inte bred nog för att dubblera - därför är det en fördel för dem att just nu enbart ha ligan att fokusera på.

Tänkbar elva:
Trapp
Kostic, Abraham, Hinteregger, Hasebe
Kamada, Chandler, Rode, Kohr,
Silva, Dost

Werder Bremen har tagit sju poäng de senaste tre matcherna efter att ha hållit nollan i de matcherna. Har därmed hugg på lagen närmast ovanför strecket. Imponerande, sett till hur dystert läget var inför återstarten. Tycker dock de haft lite medstuds i de här matcherna. Spelschemat har dessutom varit rätt tacksamt med passande uppgifter som Schalke och Freiburg.

Har haft frågetecken på viktiga pjäser som Rashica och Bittencourt, men dessa ska vara tillgängliga trots allt. Återstår att se om de är helt hundra. Tänkbar elva:

Pavlenka,
Selassie, Moisander, Veljkovic, Friedl
Vogt
Bittencourt, Klaassen, Eggestein, Rashica
Selke

Håller Frankfurt en klass högre än Werder Bremen. Hemmalaget har endast vunnit sex av 28 matcher, så att få pengarna tillbaka på kryss känns osm en bra livrem. Dags för en motreaktion för Bremen, som fått lite väl bra utdelning i återstarten. De tidiga indikationerna efter fyra omgångar av post-coronafotboll visar att hemmalagen har det svårare. Återstår att se om den trenden håller i sig övertid och det blir såklart alltmer inprisat i oddsen. Tycker i alla fall värdet finns på bortalaget här.

Speltips Werder Bremen vs Frankfurt:
2 asian handicap 0 - odds 1.87 bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

This is the stats tab
This is the post tip