Bundesliga-återstarten rundas av med Werder Bremen - Bayer Leverkusen på måndagskvällen.
Mitt speltips: Under tre mål asian goal line i matchen. Spelet innebär pengarna tillbaka om matchen innehåller tre mål, vinst på noll-två mål. Förlust på fyra+ mål.
Odds 1.73 hos bet365 .

Bremen har haft en katastrofsäsong hittills. Ligger näst sist i tabellen och har släppt in flest mål. Är tillsammans med Dusseldorf det lag som gjort minst antal mål hittills. En stor besvikelse såklart. Men den som vill hitta positiva tecken kan titta i den underliggande statistiken, där det framgår att Werder Bremen fått med sig färre poäng än de förtjänat. Tror de kan hålla ett bättre poängsnitt in i mål från nu, men om det räcker till nytt kontrakt får vi se. Har åtta poäng upp till en plats över strecket - löser de kvalplatsen får de nog vara nöjda.

Måste börja ta poäng nu alltså. Dessvärre saknas ett gäng spelare i den här matchen:
Ludwig Augustinsson och Claudio Pizarro är skadade. Davy Klaasen (4+3 i ligan) är avstängd. Dessutom är det frågetecken kring Niclas Fullkrug, Omer Toprak och Kevin Mohwald. Är väl framför allt Klaassen och Ludde som är avbräck, men inget optimalt avbräck såklart.

Tänkbart lag Bremen - Sportsgambler.com:

Pavlenka; Veljkovic, Vogt, Moisander; Gebre Selassie, Eggestein, Sahin, Friedl; Bittencourt, Selke, Rashica

Med tanke på det utsatta läget för Bremen utgår jag från att de kommer försöka spela tajt och säkerhetsminimerande. Att hålla sig kvar i matchen. Lägg till att det som bekant gått två månader sedan lagen spelat senast och att det är tomma läktare.

Leverkusen saknar avstängde anfallaren Kevin Volland. Med nio mål och sju ass i ligan leder han interna målligan och assistligan. Stort offensivt avbräck. Defensivt är Leverkusen starka: Bara Leipzig och Bayern har släppt in färre mål i ligan. Ligger på Europaplats med bra häng på CL-platserna, så har gjort en rätt bra säsong och har allt att spela för.

Tänkbart lag Leverkusen - Sportsgambler.com:
Hradecky; Tah, Sven Bender, Tapsoba; Lars Bender, Aranguiz, Baumgartlinger, Wendell; Bellarabi, Havertz; Alario

Jag tror Werder Bremen får svårt att göra mål här. Tror inte ett Leverkusen utan Volland kommer spela säsongens bästa offensiva fotboll här efter ett två månader långt break. Matchbilden förväntar jag mig blir avvaktande med ett något tillbakadraget Bremen som är rätt nöjda så länge det står 0-0. Känslan är att ett underspel är en bra startposition i matchen där det snabbt kommer gå att ställa om och spela ö2,5 eller ö2 asian om matchbilden öppnar upp sig.

Speltips Werder Bremen vs Bayer Leverkusen:
Under 3 mål asian goal line - odds 1.73 bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

0-2?

This is the stats tab
This is the post tip