bet365 livestreamar matchen.

På Weserstadion tar Werder Bremen, som ligger nästsist i Bundesliga tabellen, emot tabellfyran Borussia Mönchengladbach, som i sin tur krigar om Champions League platserna. Efter en längre formsvacka lyckades Werder Bremen äntligen ta en seger i Tyskland när de senast besegrade Freiburg borta. För Mönchengladbachs del blev det en förlust hemma mot topp konkurrenten Bayer Leverkusen, men de är ändå flera nivåer bättre än Werner Bremen och ska inte ha några svårigheter att slå dem.

Det är märkligt att Werder Bremen denna säsong spelar bättre på bortaplan än på hemmaplan. Det gick även att se i 1 - 0 vinsten senast mot Freiburg. Dock har Werder Bremen mycket kvar att bevisa när det gäller hemmaspelet, där de har en vinst, två kryss och hela nio (!) förluster. De samtliga fem senaste hemmamatcherna har Werder Bremen dessutom förlorat med handikapp siffror och endast gjort ett mål, som kom senast mot Bayer Leverkusen. Vinsten mot Freiburg smakade bra men kostade också.

Den centrala mittfältaren Kevin Vogt gick ut skadad efter cirka en halvtimme. In i stället kom hans ersättare Philipp Bargfrede, som klantigt nog drog på sig två gula kort. I och med detta är Werder Bremen rejält försvagade på det centrala mittfältet. Det är något som Mönchengladbach kommer att ta vara på. För även om det blev en förlust senast för Mönchengladbach så spelade laget riktigt bra. Det blev en jämn tillställning fram tills att motståndarna Bayer Leverkusen fick en straff. Därefter blev det tufft.

Mot Werder Bremen blir det betydligt lättare att plocka poäng för Mönchengladbach, som helt klart är det mycket bättre spelare. Formen är bättre, trots förlusten, samt att de har en bättre spelare på samtliga positioner i startelvan och utanför. När Werder Bremen dessutom dras med en viktig skada och en avstängning på ersättaren kommer det att bli svårt att vinna viktiga dueller. Då Werder Bremen fortsätter att slita med hemmaformen ser jag ingen anledning till att de ska klara av att ta några poäng i mötet.

Speltips Werder Bremen - Mönchengladbach:
2 - odds 1.80 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Werder Bremen:
Jiri Pavlenka, Marco Friedl, Niklas Moisander, Christian Gross, Milos Veljkovic, Theodor Gebre Selassie, Davy Klaassen, Maximilian Eggestein, Milot Rashica, Joshua Sargent & Yuya Osako.

Bekräftad startelva Mönchengladbach:
Yann Sommer, Oscar Wendt, Stefan Lainer, Matthias Ginter, Nico Elvedi, Tony Jantschke, Florian Neuhaus, Lars Stindl, Christoph Kramer, Marcus Thuram & Alassane Plea.
---

This is the stats tab
This is the post tip