The Hawthorns ger oss mötet mellan West Bromwich och QPR från The Championship under fredagskvällen och här tror undertecknad att chanserna för en målrik tillställning ska vara goda!

Hemmalaget WBA noteras för tre raka utan seger, men också tre raka utan förlust. De kommer alltså från tre raka kryss och detta med resultat som 1-1, 0-0 och 1-1. När Millwall var på besök den 11 september slutade det 1-1 och därefter gästades West Bromwich av Derby i en 0-0 match. Nu senast kommer de från Preston borta som återigen slutade 1-1. Nu är det återigen dags för hemmamatch och mot just QPR hemma burkar det göras gott om mål.

Bortalaget kommer från ligacup-seger mot Everton tidigare i veckan. Då hade vi 2-2 på tavlan efter full tid, vilket innebar förlängning och till och med straffar. Där drog QPR det längsta strået och löste avancemang till nästa omgång. Innan den matchen hade QPR två raka förluster i ligan. Först med 2-1 borta mot Bournemouth och i omgången därefter, innan Everton-matchen, föll de med samma siffror på hemmagräs mot Bristol City.

Ser vi till inbördes möten har QPR och West Bromwich gått över 2,5 mål i fyra av de fem senaste matcherna lagen emellan med West Brom som hemmalag.
Jag tror det fortsätter så!

SPELTIPS
Över 2,5 mål på The Hawthorns till 1.68 hos Bethard blir mitt lir.

2-1? 2-2?
Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip