Det brukar vara målrika tillställningar när West Bromwich Albion spelar hemma på The Hawthorns. Det tror jag också blir fallet när Burnley gästar dem, som hittills har släppt in sju mål på två bortamatcher. West Brom ligger på en sjuttonde plats i tabellen med bara en enda poäng från sina fyra första matcher, medan Burnley har förlorat alla sina tre ligamatcher hittills. Båda lagen har starka pjäser i sina offensiv samt framförallt försvar som i mitt tycke inte håller en Premier League nivå. Målgaranti utlovas!

Nykomlingar West Brom har inte fått någon vidare start i toppdivisionen. Att bortaspelet ännu inte stämmer, där de har två raka förluster, är inget som har förvånat något. Däremot är det kritiskt när lagets två hemmamatcher har slutat 0 - 3 mot Leicester och 3 - 3 mot Chelsea. Självklart är det urstarkt av West Brom att göra tre mål på Chelsea och ta en viktig poäng. Däremot är det svagt att tappa en 3 - 0 ledning i pausvilan och släppa in tre mål i den andra halvleken. Men bättre än så är inte West Brom.

Burnley har också fått en usel inledning av säsongen där de har förluster mot Leicester, Southampton och Newcastle. Förlusterna har dessutom kommit med stora siffror där Burnley har släppt in åtta mål på dessa tre matcher. Burnley är piskade till att gå till attack och börja plocka poäng - speciellt med tanke på att de möter Tottenham och Chelsea i sina två kommande matcher efter detta möte. Framåt har det blivit tre mål totalt så det är ett gott tecken - att laget ändå nätar trots en dålig form.

West Brom är småfavoriter i mötet, som i övrigt ska vara helt öppet. Det är två offensivt starka lag som sliter rejält i försvarsspelet. Därmed faller mitt val på att vi får se en massa insläppa mål igen och att lagen tillsammans gör minst tre mål i matchen.

Speltips West Brom - Burnley:
Över 2,5 mål - odds 2.15 hos Bethard , FastBet & SpeedyBet .

---
Bekräftad startelva - West Brom:
Sam Johnstone, Darnell Furlong, Branislav Ivanovic, Ahmed Hegazy, Conor Townsend, Conor Gallagher, Jake Livermore, Filip Krovinovic, Matheus Pereira, Grady Diangana & Karlan Grant.

Bekräftad startelva - Burnley:
Nick Pope, Charlie Taylor, James Tarkowski, Kevin Long, Erik Pieters, Dwight McNeil, Josh Brownhill, Ashley Westwood, Johann Berg Gudmundsson, Chris Wood & Ashley Barnes.
---

This is the stats tab
This is the post tip