Två nykomlingar började säsongen med förluster igår. Får se om West Brom som den tredje nykomlingen kan göra något mot Leicester.

De slutade tvåa bakom Leeds i Championship förra säsongen med 83 poäng. Det kommer bli svårt för West Bromwich att hålla sig kvar med den trupp de har. Vi såg Fulham igår som inte alls hängde med mot Arsenal. Jag tänker att det kommer se något liknande ut i eftermiddag.

Det blev tillslut en femteplats förra säsongen för Brendan Rodgers. Han har fått behålla stora delar av truppen så kvalitén finns där men det gäller att ha energi för den breda trupp som övriga topplag besitter har inte Leicester. De föll igenom fullständigt förra säsongen i slutet och är man Leicester-supporter så hade jag varit orolig för vart den här säsongen tar vägen.

Anthony Taylor står som dagens domare. Han är en bra domare som sätter nivån på ett bra sätt utan att synas för mycket. Jag tycker att 27,5 frisparkar i Premier League är många. Det är mer än snittet och jag ser ingen bra förklaring till varför den här matchen ska gå över det.

Jag spelar under 27,5 frisparkar @1.80 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip