West Brom tar emot Middlesbrough i eftermiddag.

West Brom har börjat 3 poäng i serien medan Middlesbrough har 4 poäng.

Middlesbrough-Stoke 1-1
Sunderland-Middlesbrough 1-2
Fulham-Middlesbrough 2-1 (ligacupen)

Crystal Palace-West Brom 0-1
West Brom-Everton 1-2
Northampton-West Brom 2-2 (4-3 efter straffar)

West Bromwich har ett lag som bör placera sig i den nedre delen av tabellen. Målet i truppen bör vara att inte behöva vara med i bottenstriden i vår. Man har gjort mål i sina tre första matcher i säsongen. Berahino som är kvar efter många rubriker om att han har velat bort, spelar nu igen och det är väldigt bra för West Brom. Hans anfallspartner Rondon är också en målgörare och dessa två kompletterar varandra väldigt bra. Rondon är stor och tung vilket då öppnar för Berahino att använda sin snabbhet till att bl.a. gå i djupled.

Chris Brunt är borta idag då han är korsbandsskadad. Evans är tveksam då han har fått en lårkaka. Han tros starta men inte helt optimal uppladdning till dagens match för honom.

Middlesbrough hyllade jag förra helgen också och då levererade man och vann starkt borta mot Sunderland med 2-1. Boro har en mycket fin offensiv för att vara nykomlingar. Negredo är en klasspelare för det här laget. Boro har gjort 3 mål i serien på dom 2 första matcherna och han har legat bakom 2 och det 3:e målet satte han själv. Man spelade i veckan där man förlorade men då vilades både Negredo och Stuani (gjorde båda målen mot Sunderland). Nu väntas dom starta igen och då lär det bli mål.

West Brom har gjort mål i deras matcher än så länge. Så har även Middlesbrough gjort. Bolagen tror inte på mål i den här matchen men jag tycker det finns goda chanser till att det rasslar i eftermiddag.

Jag spelar Ö2.0 (pengarna tillbaka vid 2 mål) @2.05 5/7u hos bet365
Ö2,5 mål finns till runt 2,70 och det är även det alldeles för högt i mina ögon.

This is the stats tab
This is the post tip