Jag är tillbaka efter några veckor i USA. Dryga veckan kvar av Premier League, så det är bara att dyka rakt ner i oddsen och leta efter bra spel. Jag tror jag hittat ett fint hörnspel när jumbon, West Brom, tar emot Pocchetinos Tottenham.

West Brom har ryckt upp sig senaste veckorna med två vinster och två oavgjorda, men det är troligtvis försent för The baggies. Eftersom de andra konkurrenterna möter varandra så kommer de ta poäng och då blir poängavståndet för stort. Det är främst försvarsspelet som varit nyckeln till poängen. Trots att man tagit poäng så är det fortfarande ett lågt spelande West Brom. West Brom har endast vunnit bollinnehavet en av de senaste åtta matcherna. Det var hemma mot Swansea när man vann med 51-49.

Tottenham kan, efter Uniteds plump igår, faktiskt komma på andraplats i serien. Skulle man vinna idag går Londonlaget förbi Liverpool och har endast två poäng upp till Man United. Skadeläget ser ljust ut för Spurs, och med tanke på att man förlorade semifinalen i FA-cupen så finns det inget mer att spela för utöver ligan. Känslan är att Tottenham bör kontrollera den här matchen trots bortaplan. Man vann hörnorna på Wembley med 8-0 när lagen möttes senast.

Jag spelar Tottenham -1,5 hörnor @1.80 hos LeoVegas med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip