Speltips West Bromwich - Arsenal

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2021-01-02 21:00
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 2.00
Tips: Under 2,5 mål
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
Arsenal gästar WBA på lördagen.
Mitt speltips: Under 2,5 mål i matchen.
2.00 hos SpeedyBet, FastBet & Bethard

Arsenal har ett av lignas lägsta målsnitt/match (2,2) och har haft under 2,5 mål i 8/16 ligamatcher. WBA har haft under i 7/16 matcher i sin comebacksäsong.

Råder väl inga tvivel om att Big Sam kommer parkera bussen här. Nästjumbon hade 25% bollinnehav mot Leeds och 22 mot Liverpool i sina senaste två matcher. Finns väldigt lite som talar för en ändring av den taktiken.

Och när Arsenal ställs mot samlade försvar - då har de i regel svårt att skapa egna målchanser. Nu har visserligen de två senaste matcherna (mot Chelsea och Brighton) sett bättre ut efter ökenvandringen innan dess. Men det var mot två motståndare som passade Arsenal rätt fint spelmässigt. West Brom visade borta mot Liverpool att de kan spela ett disciplinerat försvarspel där de inte ger bort mycket. Lägg till att Arsenal fortfarande inte fått igång de på pappret bästa offensiva spelarna (Aubameyang, Pepe och Willian). Visst har det varit trevligt med ynglingarna som fått chansen, men är det hållbart över tid?
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bakåt har Arsenal sett rätt så okej ut hela säsongen. Är det något Arteta ska ha cred för är det att han styrt upp lagets defensiv en del jämfört med den hönsgård det varit många tidigare säsonger. Är väl inte topplagsbra bakåt heller egentligen, men det är åtminstone okej och 19 insläppta är väl godkänt.

Den här matchen "avslutar" jul/nyårsschemat som varit rätt så tajt som vanligt. Vi har sett innan i en del matcher att vissa lag sett slitna ut. I veckoomgången inför nyår gick sju av åtta matcher under 2,5 mål i den här säsongen som annars varit extremt målrikt som bekant.

Bara Burnley och Sheffield United har gjort färre mål än WBA. I åtta av sina ligamatcher har de misslyckats att göra mål och att de gör fler än ett mål är extremt sällsynt. Har väl inget direkt offensivt vapen som skrämmer sådär jättemycket på den här nivån.

Tycker det ska vara rätt stor chans för Arsenal att hålla nollan. Samtidigt är Gunners offensiv mil ifrån vad den var under Wengers glansdagar. I ledning öser de inte direkt på för fler mål, utan är nöjda med att snarare försöka spela av sin ledning. Endast i två av 16 matcher har de gjort fler än två mål. Jag tror underspelet är en perfekt väg in i den här matchen. Tror det kan ticka 0-0 ett tag och att det kommer finnas gott om lägen att spela ö2, ö1,75 eller ö1,5 mål live om det börjar öppna sig. Ser framför mig slutresultat som:

1-1, 0-1, 0-2 eller 1-0.

Bästa Spelbolagen med Svensk Licens:
bet365 | Unibet | LeoVegas | Casumo | Nordicbet | SpeedyBet | 888sport | Betsafe
  West Bromwich - Arsenal
Spela på Speltips West Bromwich - Arsenal
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
Polsater - 1 Januari 2021 - 23:53
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Allan - 2021-01-02 16:52

2-2 ?


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:15  Southampton - Arsenal
Fotboll - Premier League - 2
2.35
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Chelsea - Wolves
Fotboll - Premier League - CHE ö 4.5 skott
1.66
19:00  Burnley - Aston Villa
Fotboll - Premier League - 2
1.99
21:15  Man United - Sheffield Utd
Fotboll - Premier League - Fernandes målskytt
2.05
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Onsdag 27/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Onsdag 27 Jan
Insats: 864 kr - USandeback
20:30  V86 Tips Jägersro & Solvalla 27/1
Insats: 1350 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming