Intressant toppmöte på The Hawthorns väntar på måndagskvällen då West Bromwich gästas av Blackburn. Jag nyttjar spelbyggaren hos Unibet och snickrar ihop ett specialspel till 1.53 gånger insatsen.

West Bromwich kliver in i denna hemmamatch som favoriter. Viktigt att poängtera är dock att hemmalaget inte har någon vidare form. WBA har fyra förluster på deras fem senaste ligamatcher, vilket innebär att de tappat viktiga poäng i kampen om en Premier League-plats till nästa säsong. Hemmalaget för dagen kommer närmast från en 2-0-förlust på bortagräs mot Sheffield United och har i detta nu 45 poäng inspelade på 30 matcher, vilket ger dem en nionde plats i The Championship.

Blackburn som agerar bortalag kommer till The Hawthorns som tabelltrea och är i allra högsta grad med i racet om en direktplats till Premier League. Den nuvarande trean har 53 poäng på 31 matcher och är i detta nu fem poäng bakom tvåan Bournemouth, men då också en match mer spelad. Gästerna har precis som WBA en halvtaskig form och för Blackburns del är det två raka förluster i bagaget och allra senast föll de med 2-0 hemma mot Nottingham.

Det som komma skall på The Hawthorns denna måndagskväll är en riktig sexpoängsmatch där bägge lagen mer än gärna går för full pott. Min idé är dock att hemmalaget ska ligga bäst till, mycket på grund av hemmagräs då de bara gått förlorande ur en av de sju senaste mot Blackburn på hemmagräs.

SPELTIPS
West Bromwich eller oavgjort ihop med under 3,5 mål spelas via spelbyggaren hos Unibet till oddset 1.53.

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip