Speltips: Under 2,5 mål i matchen till 1.75 hos bet365 .
—-
Fyran tar emot femman av the Championship under fredagskvällen när West Bromwich välkomnar Leeds till The Hawthorns.

West Brom ska försöka rida vidare på segervågen efter att ha besegrat Norwich med 1-0 på Boxing Day.
Leeds gick det inte lika bra för, som förlorade med 2-1 på bortaplan mot Preston.
Bortaspelet har varit relativt svagt såhär långt för Leeds. Det är väldigt spridda skurar resultatmässigt när man inte är hemma på Elland Road, så jag är absolut inte övertygad över någon Leeds-seger här.

West Brom däremot går starkt hemma på The Hawthorns. Endast en förlust de senaste nio matcherna på hemmaplan och tillställningarna blir ofta målsnåla när West Brom ställer upp för match, och där hat vi en gemensam nämnare för de båda lagen.

West Brom och Leeds har hittills släppt in näst- respektive tredje minst mål i ligan hittills den här säsongen, där endast serieledande Leicester är bättre.

West Brom målsnåla hemma på The Hawthorns

Min känsla är att båda lagen vore relativt nöjda med en poäng i det här mötet. Självklart vill båda lagen närma sig toppen ytterligare, men en förlust skulle vara tuff att ta i båda lagens läge tabellmässigt.
Därför tror jag inte det blir någon flygande tillställning, utan jag gissar att lagen mycket väl kan luta sig mot sina bra defensiver, vilket får mig att tro på ytterligare en målsnål historia när West Brom spelar fotboll den senaste tiden.
Endast 2 av West Broms 8 senaste matcher har gått över 2,5 måls linan, och på hemmaplan ser facitet likadant ut.

Jag tror på en målsnål historia mellan två lag i toppen och spelar under 2,5 mål i matchen till 1.75 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip