Över 2,5 mål + båda lagen gör mål spelas i West Ham-Arsenal. Finns hos bl a Bethard och FastBet .
Tycker även ö3 mål asian är ett bra spel (pengarna tillbaka på exakt tre mål om du väljer det spelet).

De här lagen har alltså hållit tre nollor var. På 21 matcher. Knappast godkänt som topp sex-lag (Arsenal) eller övre halva lag (West Ham). Arsenal är ligans målgladaste lag, med ett snitt på 3,7/match. Båda lagen har gjort mål i 17 av Arsenals ligamatcher. Samma siffra för West Ham är 11/23.

Statistiken talar för mål alltså, men tycker även det finns andra faktorer som pekar mot nätrassel. Arsenals försvar ser nämligen konstant darrigt ut, oavsett vilka som spelar. Senast mot Fulham blev det bara ett insläppt - det hade mycket väl kunnat ha varit mer. Mustafi är medioker, Koscielny är inte i form och Sokratis är seg. Målvakten Leno har en del problem i luftspelet. Offensivt kan alltid Lacazette och Aubameyang skrapa fram lägen och här verkar Özil vara tillgänglig igen. Positivt då det ger fler alternativ till en bänk som tidigare varit tunn.

Tänkbart lag:

Leno,
Mustafi, Koscielny, Sokratis,
Bellerin, Xhaka, Torreira, Monreal
Özil
Lacazette, Aubameyang

West Ham dras fortsatt med stora skadebekymmer:
Balbuena, Fernandes, Fredericks, Hernández, Hugill, Lanzini, Reid, Sánchez, Wilshere och Yarmolenko är fortsatt out. Positivt är att vasse Arnautovic är tillgänglig efter skada och att Felipe Anderson ser fortsatt bra ut. Tänkbart lag:

Fabianski,
Zabaleta, Diop, Ogbonna, Cresswell,
Rice
Snodgrass, Noble, Obiang, Felipe Anderson
Arnautovic

Svårt att se något av lagen hålla nollan här. När lagen möttes på Emirates i höstas var det oerhört öppet (3-1) och jag förväntar mig en liknande historia här. Tror inte vi stannar på 1-1 heller och minst tre mål känns klart troligt.

This is the stats tab
This is the post tip