Premier League kickar igång omgång 22 med ett Londonderby.

West Ham fungerar som tidigare år. Lite bättre tabellposition den här säsongen, men det blandas friskt i prestationerna ute på planen. Blev 2-2 mot Brighton på hemmaplan senast i ligan. Innan dess blev det förlust mot Burnley, vinst mot Southampton och förlust mot Watford. Så det är ett svårtippat West Ham som dessutom dras med skador samt en Arnautovic som det ryktas vill vidare till annan klubb.

Arsenal hängde inte med Liverpool i mellandagarna på Anfield, men har studsat tillbaka med vinster mot Fulham och Blackpool. Skadeläget för Unai Emery börjar ljusna och flera i backlinjen är tillgängliga för spel i derbyt.

Jag har gått emot Arsenal flera gånger den här säsongen när det gäller antal skott för motståndarna. Men nu tycker jag värdet är på den andra sidan - dvs på underspelet. I Arsenals senaste 17 (!) matcher har motståndarna endast gått över en enda gång. Det var Liverpool senast som hade 15 skott på Anfield. West Ham har gått över tre av de elva senaste matcherna. Samtliga matcher man gått över har varit mot lag som ligger nedanför dem i tabellen.

Att överspelet ska vara favorit när det är en såpass hög lina som 13,5 köper jag inte. Underspelet skall härmed jobbas in!

Jag spelar West Ham under 13,5 skott @2.10 med 3u hos bet365 .

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip