Londonderby mellan två krisande klubbar på måndagskvällen.
Mitt speltips: 1X / asian hcp +0,5. Spelet sitter om hemmalaget nyper minst en poäng och läggs med fördel hos LeoVegas , 888sport eller Unibet .

Ska Arsenal vara favoriter mot något endaste lag i Premier League just nu? Jag trodde på laget i torsdagens hemmamatch mot Brighton, men prestationen där vvar en ny all time low. Förlust 1-2 och ett spel som var om möjligt ännu sämre än under Emery. Den positiva effekt ett tränarbyte brukar innebära verkade vara på gång i första halvlek mot Norwich. Men sedan dess har Arsenal gjort en usel andrahalvlek där och 75 svaga minuter mot Brighton. Eller, usla och svaga, laget kanske inte är bättre än såhär just nu?

Har sju raka ligamatcher utan seger. Senast man vann en match av betydelse var mot Bournemouth för två månader sedan. Det är kaos, kris och fritt fall. Här är det också så jävligt att man har en Europa League-match redan på torsdagen. Arsenal är väl till 99% klara, men ett katastrofresultat på torsdagen skulle kunna se laget åka ur EL, så de kan inte skicka ett rent U eller B-lag.

Kanske är det enda som kan rädda laget här att man ställs mot ett annat Londonlag i kris. West ham har en seger senaste nio matcherna. Men tog en bra vinst borta mot Chelsea förra helgen och kanske är mini på-gång ändå. Truppen är inte så pjåkig och borde kunna bättre än vad de visat. Även om det kanske finns tveksamheter runt managern är det här ett derby där laget kommer vara fullt motiverat. Inte förlorat hemma mot Arsenal på två säsonger och jag tror inte man gör det nu heller.

Kryss?

This is the stats tab
This is the post tip