Speltips: Arsenal asian -1,5 till 2.42 hos Bethard .
—-
Arsenal har haft märkligt svårt med West Ham den senaste tiden. Två raka förluster och tre raka matcher mot West Ham utan seger.

West Ham kommer dock med en extremt medioker form. Inte en enda seger på de sex senaste matcherna samtidigt som spelet har sett väldigt svagt ut.
Faktum är att West Hams senaste seger kom mot just Arsenal några dagar innan det nya året. Men sedan dess har både spel och resultat gått åt fel håll.

Arsenal kommer från den extremt viktiga och starka segern senast mot Liverpool.
Nu ställs man dock inför en helt annan utmaning när man ska försöka bryta ner ett lågt stående West Ham.

West Hams form är svag

Hade West Hams form och spel sett något bättre ut hade jag gett hemmalaget hyfsade chanser att få med sig ett resultat. Jag anser dock att spelet ser för dåligt ut för att jag ska kunna lägga någon form av förtroende där.

Samtidigt är känslan att Arsenal lagt in nästa växel igen. Sakas något svagare form har vänt, och den ineffektivitet som syntes i början av 2024 känns inte alls lika påtaglig nu.
Jag tror att West Hams låga försvar, och faktiskt rätt svaga backlinje, bör få problem mot ett formstarkt Arsenal.

Poängtappen för Arsenal tidigare mot West Ham har varit under perioder där Arsenal sett svagare ut. Så är inte fallet den här gången. Nu är det istället West Ham som ser formsvaga ut och det tror jag Arsenal ska vara tillräckligt bra för att utnyttja.

Oddsen på rak Arsenal-seger är lite väl nedtryckta för min smak, men får Arsenal träff i den här matchen tror jag man har goda möjligheter att vinna med mer än ett mål.

Arsenal asian -1,5 till 2.46 hos Bethard kanske är att sticka ut hakan en aning, men det är vägen jag kommer ta och tror på!
This is the stats tab
This is the post tip