Två lag som börjat säsongen bra som i kväll möts i London.

Hemmalaget fortsätter att ta poäng i sina matcher. Blev en ny trepoängare mot Sheffield United på bortaplan. Det var Haller som länge varit i frysboxen som fick chansen från start och gjorde matchens enda mål. David Moyes lag ser bättre ut än på länge och just nu har man stolpe in också. Avgjorde med sista sparken mot Fulham och hämtade in 0-3 till 3-3 mot Spurs. Mot Tottenham så var det mycket tron på att det går att komma tillbaka, förra säsongen hade de inte ens trott på det. Nu gör de det och får man lite flyt på vägen så går det.

Aston Villa är det lag som överraskat mig mest. Deras tendens är att de har svårt att vinna mot sämre lag. Mot topplagen har de målskillnaden 11-2 den här säsongen. De får troligtvis klara sig utan Ross Barkley som är ett offensivt hot tillsammans med Grealish.

Jämn match som väntar i kväll och tycker den här linan ska ner några tiondelar. Kommer vara mycket spel på mitten med en domare som blåser en del. Underspelet på bortalaget känns bra med tanke på att de gillar att ha bollen. Trots bortaplan så vill de spela sin fotboll och tror inte West Ham är så bra att de kan kontrollera den här matchen.

Aston Villa under 7,5 insparkar @2.00 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip