Sista matchen för att få en plats i gruppspelet till hösten. Första mötet i Rumänien slutade 1-1.

West Ham gick vidare förra omgången då man slog ut Domzale. Man förlorade bortamötet med 2-1 men kunde vinna med 3-0 i England. Man spelade i helgen hemma mot Bournemouth, där man vann med 1-0. Ingen jättebra match för West Ham men en viktig trea när man gjorde debut i Premier League på den nya arenan.

Slaven Bilic tränare för West Ham sade bl.a. såhär på dagens presskonferens:

"We are going to wait and see who will play tomorrow. We will put out the strongest possible side as we want to qualify."

Att spela i Europa är något West Ham verkligen lägger kraft på. Man vill ut och mäta sig i Europa och det är bra marknadsföring för nya fans men framförallt för att locka till sig nyförvärv. Bilic sade även under presskonferensen att man har koll på Zaza och Bony som eventuella nyförvärv och visst kan det betyda något för dom två om det blir gruppspel här eller inte. Payet och Lanzini kan vara tillbaka på bänken till den här matchen.

Astra Giurgiu vann serien förra året men har inte alls börjat bra den här säsongen. Man har spelat 5 matcher i ligan och ligger på plats 11 av 14 lag.
Man har 1 vinst, 1 oavgjord och 3 förluster såhär långt i serien. Eftersom man vann förra året så kvalade man först in till Champions League. Där tog det dock stopp när man åkte till Köpenhamn och fick stryk med 3-0. Man har just problem på bortaplan ute i Europa. Man hänger ofta med på hemmaplan för att sedan inte ha mycket att säga till om när man reser utanför Rumänien.

Eftersom det blev 1-1 räcker det för West Ham att spela 0-0, men finns ingen anledning att chansa och spela på 0-0 när man möter ett sämre lag. Köpenhamn hade också samma läge inför sin match på hemmaplan. Man spelade 1-1 borta och vann som sagt 3-0 hemma. Jag tror på något liknande i den här viktiga matchen för West Ham.

Jag spelar West Ham -1,5 alltså vinst om West Ham vinner med 2 mål eller fler till @1.90 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip