Ett andra och sista möte mellan West Ham United och rumänska Astra Giurgiui Europa Leauge.
Första matchen slutade 1-1 där Mark Noble satte ledningsmålet åt londonlaget. Denis Alibec och hemmalaget Astra kvitterade senare i andra halvlek. Nu är det på hemmaplan, på London Stadium, och jag tror att West Ham avancerar vidare till gruppspelet.

West Ham har dock hela åtta spelare på skadelistan:
Aaron Cresswell
Andre Ayew
Andy Carroll
Dimitri Payet
Manuel Lanzini
Sofiane Feghouli
Diafra Sakho
Doneil Henry

Londonlaget fick det inte allt för lätt på bortaplan i Rumänien där man alltså spelade 1-1 i första omgången. Jag skulle gissa att West Ham löser en gruppspels plats till Europa League på torsdagen, dock inte utan att kämpa.

Om West Ham spelar 0-0 eller vinner matchen så går laget vidare, 1-1 är lika med förlängning. Alla andra resultat i oavgjort eller vinst åt Astra tar dem vidare.

Möjlig elva West Ham:
Darren Randolph-Sam Byram, Angelo Ogbonna, Reece Oxford, Reece Burke - Pedro Obiang, Mark Noble, Håvard Nordtveit - Antonio, Töre - Jonathan Calleri

Rumänska Astra Giurgiu har inte direkt några framgångar på bortaplan genom tiden. Skulle gissa att laget sjunker ganska lågt på torsdagen och West Ham håller pressen. Lite liknande den seriematch i helgen där West Ham tog emot Bournemouth. Lanzini och Payet ryktas vara åter fit till torsdagens match, men en bänkplats är väldigt troligt. West Ham ställs mot Manchester City i seriespelet kommande helg och den matchen lär finnas i tankarna.

Tror på en match där West Ham står för bollinnehavet och letar öppningar i ett lågt och tätt spelande Astra. En tajt match där West Ham kommer att kämpa för att få hål på sina motståndare.

Jag spelar U2.75 (U2.5, U3) till 1.90 hos bet365 , med 1.5/5 units.

Twitter@HolmbergAke

För full koll på skador: skadekollen

EDITERAD 2016-08-25 19.56:41

This is the stats tab
This is the post tip