West Ham tar emot AZ Alkmaar i första semifinalen.
Mitt speltips: Alkmaar att ha över 3,5 hörnor. bet365 .

Gent hade åtta och tre hörnor i kvartsfinalmatcherna.
Larnaca två och 14 (!)

Tidigare än så i turneringen släppte West Ham till fyra eller fler hörnor mot lag som Viborg, Anderlecht och Bucuresti. I PL har West Ham släppt in fyra eller fler hörnor i fem raka matcher.

Dras med ett par skador (Coufal och Zouma) så får snurra på samma spelare i många matcher, så kan säkert vara lite slitna. Nu såg de visserligen helt okej ut mot Man United i söndags, men tuff och slitsam match helt klart. West Ham är inte laget som äger boll i 60% av matchen. Definitivt inte i PL och knappt ens i Conference League där motståndet många gånger är mediokert.

Offensivt Alkmaar

Bakom de stora drakarna är Alkmaar ett av de bästa lagen från Nederländerna för dagen. Motståndet i inhemska ligan är såklart något helt annat än West Ham. Som de flesta holländska lagen är de offensivt balanserade och det lär bli en 4-2-3-1-uppställning. Får se om Jesper Karlsson är tillbaka (fick ett bakslag efter en skada och har missat ett par matcher). Troligen out tyvärr, ett avbräck såklart.

Även om det är bortaplan tror jag AZ kommer ha en de latt säga till om mot West Ham. Över 90 minuter kan jag definitivt se att de lyckas skrapa ihop fyra eller fler hörnor, vilket de gjort i de flesta Europamatcherna den här säsongen.

Speltips: AZ över 3,5 hörnor.
This is the stats tab
This is the post tip