Speltips: BLGM & Ö2,5 mål i matchen till 1.66 hos bet365 .
—-
Nykrönta tyska mästarna Bayer Leverkusen behöver slå på hjärnverksamheten igen när det nu är dags för returmöte mot West Ham i Europa League.

Det Leverkusen lyckats göra i år är otroligt. I den ligavinnande matchen mot Werder Bremen segrade man med hela 5-0, och faktum är att man till och med lyckades rotera ett par gubbar. Jag antar att det någonstans var med denna match mot West Ham i åtanke. Det blir spännande att se hur pigga man är i buggarna efter, vad som lär ha varit, ett ganska vilt firande på gatorna.

West Ham har den här säsongen fått med sig lite väl många poäng sett till hur man har presterat. Det är inte många matcher man gjort helgjutna prestationer och sett självklara ut, och frågan är om man inte kommer få känna på det under slutet av den här säsongen.
Efter förlusten i det första mötet mot Leverkusen följde man upp det med en ny förlust under helgen mot Fulham hemma på London Stadium. Det var egentligen inget snack om saken, Fulham var bättre och vann fullt rättvist.
Jag tycker att West Ham har en hel del fina spelare, men jag ställer mig tveksam till om David Moyes är rätt man för att ta det här laget vidare.

Leverkusens magiska vecka fortsätter

Leverkusen kanske inte kommer ha de piggaste benen i världshistorien, men detta är trots allt en viktig match och i ångorna av ligasegern har jag svårt att se att West Ham ska kunna störa den maskinen som Leverkusen är.
Många kanske tror att ligasegern kan störa Leverkusens uppladdning, men jag tror nästan tvärtom. Man kommer gå ut och spela fulla av självförtroende och energi.

West Ham kommer till spel utan tre viktiga kuggar. Emerson och Paqueta är avstängda, medan Jarrod Bowen fortsatt är skadad och samtliga tre missar därmed matchen. Väldigt tunga tapp.
Samtidigt har Leverkusen en bred och stark trupp ifall det skulle behöva roteras.

Bayer Leverkusen är enligt mig både ett, två och tre nivåer bättre än detta West Ham, och jag litar fullt ut på att Leverkusen rider vidare på den vinnande vågen och slår ett decimerat och formsvagt West Ham.
Jag håller det simpelt och spelar Leverkusen rak seger till 1.92 hos Expekt !
This is the stats tab
This is the post tip