Måndagsmatchen i den engelska Premier League hämtas från Londons Olympiastadion där West Ham United gästas av Bournemouth. Det är ett möte mellan två lag som ligger på den nedre halvan av tabellen, med liknande form. Båda lagen har en förlust bakom sig. Dock är det West Ham som är ett helt nummer större. På hemmaplan ska de inte ha några större bekymmer att gå segrandes ur en duell mot Bournemouth.

Det var James Milner och hans långa tå, som tränaren Jurgen Klopp uttryckte det, som fällde avgörandet senast för West Ham. Det blev en knapp förlust på Anfield mot stormakten Liverpool - i en rätt så jämn match. West Ham visade att den fina formen innan dess, med segrar över Wolves och Fulham, samt ett oavgjort resultat mot Southampton, inte var någon tillfällighet för David Moyes och hans lag. Det är ett bra momentum hos West Ham, vars hemmaspel har varit vasst på slutet med två raka segrar på den egna borgen.

Tränaren Gary O'Neil, som har fått ta över rodret efter några omgångar in på säsongen, har gjort det bra med Bournemouth. I alla fall sätt till förutsättningar. Under de senaste ligamatcherna har Bournemouth varit ett svårslaget lag. Dock bröts den korta förlustfria sviten på Vitality Stadium när Southampton kom på besök sist. Che Adams nätade matchens enda mål efter nio minuters spel - i det som blev ett öppet möte. Ett stort problem är fortsatt att defensiven är sårbar. Laget släpper in mål från alla möjliga håll och kanter. Det är bara tabelljumbon Leicester som har släppt in ett mål fler än Bournemouth.

Marknaden har West Ham som solklara favoriter till seger. Det ska de också vara, med tanke på den fina hemmaformen. Därmed blir det ett spel på att West Ham fortsätter leverera och vinner med -1 mål på asiatiskt handikapp. Insatsen återbetalas vid en seger med ett mål. Till dubbla degen i odds.

Förlust vid en bortaseger eller oavgjort i matchen. Vinst vid en rak West Ham seger med fler än ett mål i skillnad, som 2 - 0, 3 - 1, etcetera.

Speltips West Ham - Bournemouth:
1 asian -1. Odds 2.00 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - West Ham:
Lukasz Fabianski, Vladimir Coufal, Kurt Zouma, Thilo Kehrer, Aaron Cresswell, Jarrod Bowen, Tomas Soucek, Declan Rice, Pablo Fornals, Michail Antonio & Gianluca Scamacca.

Preliminär startelva - Bournemouth:
Neto, Ryan Fredericks, Adam Smith, Marcos Senesi, Chris Mepham, Marcus Tavernier, Lewis Cook, Ryan Christie, Jefferson Lerma, Philip Billing & Dominic Solanke.
---

This is the stats tab
This is the post tip