Derbydags på Olympic Stadium där Brentford gästar West Ham. Gästerna kommer från en mycket fin prestation senast då de klarade 3-3 hemma mot Liverpool och min teori är att de inte gör bort sig här heller!

Fem senaste för West Ham
West Ham - Rapid Vienna 2-0 (Europa League)
Leeds - West Ham 1-2
Man United - West Ham 0-1 (Ligacupen)
West Ham - Man United 1-2
Dinamo Zagreb - West Ham 0-2

Fem senaste för Brentford
Brentford - Liverpool 3-3
Brentford - Oldham 7-0 (Ligacupen)
Wolves - Brentford 0-2
Brentford - Brighton 0-1
Arsenal - Brentford 4-0 (träningsmatch)

Hemmalaget West Ham ser ut att må bra i dagsläget. Fyra vinster är vad laget presterat sett till deras fem senaste tävlingsmatcher och enda förlusten i närtid är på hemmagräs mot Man United då de förlorade med 2-1. Därefter har de radat upp tre raka segrar, bland annat en på Old Trafford där de mäktade med att fixa avancemang i Ligacupen som revansch på förlusten i ligaspelet.

Brentford har inför den här säsongen tagit steget upp i det engelska finrummet och hittills har nykomlingen verkligen inte gjort bort sig, snarare tvärtom. Gästerna för dagen gör det riktigt bra och den insats de gjorde senast är ett utmärkt bevis på detta. Att klara oavgjort mot Liverpool är bra jobbat, att dessutom göra det genom att spela 3-3 mot Liverpool är också bra jobbat. Tre mål framåt mot ett lag av sådan kaliber visar prov på kunnande och optimism inför framtiden.

Nu är det ett derby som väntar och detta möte vill inget av lagen kliva av som förlorare.
Min teori är att vi bjuds på en intensiv match där båda lagen visar att de går för tre poäng och med det sagt tror jag att chanserna för en målglad tillställning ska betraktas som goda!

SPELTIPS
Över 2,5 mål i matchen till 1.94 hos Pinnacle .
Resultat som 2-1 / 1-2 / 2-2 är inte otänkbara i min bok.

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip