West Ham tar emot Burnley på lördagen.
Mitt speltips: Under 2,5 mål i matchen.
1.80 hos Unibet , Casumo & LeoVegas .

Burnley är ligans målsnålaste lag statistiskt sett. Snittar 1,9 mål per match och 11/16 ligamatcher har haft under 2,5 mål.
West Ham har haft under 2,5 mål i 7/17 matcher.

Nio gjorda mål på 16 matcher är allt Burnley mäktat med hittills. Mållösa i nio av sexton. Svårt att se det där ändras över en dag - truppen är inte särskilt vass. Få offensiva poängspelare och har ett spel som mest går ut på att få in bollen i boxen och hoppas att det studsar rätt där. Stor chans för West Ham att hålla nollan tycker jag.

Dock oftast svåra att bryta ner och skapa målchanser på. Sex hållna nollor och bara fem lag har släppt in färre mål. Ligger även bra till vad gäller expected goals against - släpper inte till så många målchanser.

West Ham har sett stabila ut första halvan av den här säsongen. Verkar ha en annan stabilitet än tidigare. Har precis som Burnley bara släppt in 21 mål, vilket är en bra siffra ur ett ligaperspektiv.Sällan mållösa, men öser inte heller in mål. Senaste tolv i ligan har de inte gjort fler än två mål någon gång. Sålt Haller till Ajax och Antonio ska leda anfallet igen. Han har varit skadad en del och frågan är om han är i toppslag här. Tycker inte han såg så vass ut i måndagens FA-cup även om det blev lite av en vattenpolo-match. Sen ställer jag mig lite frågande till West Ham när de själva ska föra spelet och ha en del boll. Har normalt sett väldigt lite bollinnehav. Kan se WH få kämpa en del med att bryta ned ett förmodligen lågt stående Burnley.

Tror underspelet är en bra startposition här då jag väntar mig ett defensivt Burnley från start. Att West Ham håller en ny nolla känns rätt så troligt med tanke på Burnleys rätt klena offensiv. Kan se framför mig slutresultat som 1/2-0 eller 1-1. Att spela under 2,5 mål pre-match bör ge bra lägen för att spela över 2,0, 1,75 eller ö1,5 live om det börjar öppna upp sig.

2-0?

This is the stats tab
This is the post tip