Speltips: BLGM till 1.75 hos bet365 .
—-
West Ham tar under söndagen emot Burnley hemma på London Stadium i London.

West Ham kommer från en rejäl batalj i veckan som man förlorade med 1-0 borta mot Freiburg i Europa League.
Inte nog med att man förlorade, man spelade även ett i princip fullt lag hela under hela matchen vilket mycket väl kan innebära trötta ben när Burnley nu kommer på besök.

Man börjar faktiskt bli rejält trött på att prata om detta Burnley som ett bättre lag än liga positionen säger. Poängskörden är inte tillräckligt bra och Vincent Kompanys spelsätt med den här skaran spelare har inte klarat av Premier League-miljön.
Efter Sheffield Uniteds poäng mot Bournemouth under lördagen är man ensam jumbo, och det kommer krävas ett mirakel för att nå Premier League-spel nästa säsong.

West Ham bör har goda chanser att bärga tre poäng på hemmaplan mot ett defilerat Burnley, och det tror jag man löser.
Oavsett så kommer hemmalaget från en tuff bortamatch i Tyskland så sent som i torsdags, vilket inte alls är optimalt.

Mål åt båda håll på London Stadium

West Hams defensiv den senaste tiden har inte varit ramstark. Ett mittbackspar med Kurt Zouma och Mavropanos är enligt mig inte av speciellt hög klass, och det har visat sig då man inte hållit en enda nolla de tio senaste matcherna i alla tävlingar.

Som sagt spelade West Ham med ett ordinarie lag i den matchen, och jag har svårt att se hur det inte ska innebära aningen tunga ben i den här matchen.

Burnley må inte vinna speciellt många matcher till den här säsongen, men mot ett lite tröttkört West Ham som inte hållit nollan på ett väldigt bra tag tror jag till och med Burnley ska kunna peta in minst en boll.
Att West Hams offensiv spräcker målnollan litar jag blint på med Bowen, Paqueta och Kudus i spetsen.

Båda lagen gör mål i matchen till 1.75 hos bet365 känns som en rimlig väg att vandra!
This is the stats tab
This is the post tip