Londonderby i kväll när West Ham gästas av Lampards Chelsea.

West Ham har haft ett jobbig och tung säsong. Tar Bournemouth poäng i kväll mot Newcastle så ligger West Ham på nedflyttningsplats före den här matchen startar. Det ser inte ut som spelarna själva tror på det de gör. Det finns kvalité i laget men lågt självförtroende samt en uppgivenhet gör att West Ham i allra högsta grad riskerar att åka ur. Det väntar visserligen ett bra spelschema men tror inte det hjälper faktiskt. Min gissning är att West Ham spelar i Championship nästa säsong.

Chelsea har sett riktigt bra ut efter omstarten. Tre vinster av tre möjliga. Har skaffat sig ett försprång mot Man United och Wolves i kampen om CL-platserna, och det försprånget tror jag kommer vara avgörande.

Chelsea kommer få föra och sätta tempo i den här matchen. Spelar bortalaget klokt och med tålamod så kommer de få hål på West Ham och samtidigt inte släppa till för mycket bakåt. Jag tycker att den här linan ska ner ett steg. Finns en risk att Chelsea leder med en boll och West Ham börjar kasta in bollar sista kvarten och på så sätt får Chelsea insparkar men det är betydligt fler scenarion där Chelsea inte kommer få massa insparkar i slutet av matchen.

Jag spelar Chelsea under 6,5 insparkar @1.66 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip