Lördagens Premier League-fotboll rundas av med en kvällsmatch. En spännande match mellan West Ham och Everton på London Stadium. Båda lagen kom med styrkebesked senast då de vann och jag tror att det kan fortsätta på det spåret. West Ham är målglad hemma samtidigt som försvarspelet har fortsatt att svika. Målspel.

Tabell:
9. West Ham 31 12 6 13 41/46 42p – D W L W L W
11. Everton 31 11 7 13 43/42 40p – L L W D L W

West Ham stod för en mäktig upphämtning senast när laget hämtade upp ett 1-3-underläge på 15 minuter mot Huddersfield. Chicharito noterades för både kvitteringsmålet och ledningsmålet fram till 4-3 i slutminuterna. Minst sagt målglad glad match, svängde rejält.

West Hams senaste hemmamatcher:
3-1 Fulham
2-0 Newcastle United
4-3 Huddersfield

Mittfältaren Declan Rice fortsätter att imponera denna säsong – så pass mycket att Englands förbundskapten Gareth Southgate kallade in honom till landslagstruppen – samtidigt som den man trodde skulle göra det framåt kämpar på med formen. Jag pratar såklart om Marko Arnautovic. Även Felipe Anderson, Snoddgras och Antonio ser aningen vilse ut just nu och har gjort ett tag. Men jag ser en vändning, precis som för West Ham.

"The toffees" besegrade Chelsea senast med 2-0 – nära säsongens skräll i min bok. Jäddrar, Everton spelade riktigt bra mot ett Chelsea som såg slitet ut i och med tvåfrontskriget ute i Europa. I mötet efter detta väntar Arsenal på bortaplan och senare Chelsea. Vore perfekt med en formtopp nu, efter en riktigt tung säsong där spelet inte har fungerat alls. Då pratar jag främst om försvaret.

Möjliga startelvor:
West Ham: Fabianski - Fredericks, Diop, Ogbonna, Cresswell - Rice, Noble - Anonio, Lanzini, Anderson - Chicharito.

Everton: Pickford - Coleman, Keane, Zouma, Digne - Gueye, Gomes - Richarlison, Sigurdsson, Bernard – Calvert-Lewin

Två lag som har gjort många besvikna denna säsong, men som börjar sträcka på sig. Främst Everton som såg vassa ut senast mot Chelsea. West Ham är målglada på hemmaplan. Det här ska gå!

Spel: Över 2,5 mål till 1,80
Hos bet365

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip