Everton gästar West Ham och detta på Olympic Stadium i London under söndagseftermiddagen. Min idé inför avspark är att matchen inte kommer bjuda på allt för många mål och med det sagt är det under 2,5 mål i matchen jag fastnar för till finfina 1.93 hos bet365 .

West Ham är i skrivandets stund på en åttondeplats i Premier League-tabellen och har just nu spelat in 48 poäng på 30 ligamatcher. Hemmalaget noteras för en målskillnad på 49-39 och som enbart hemmalag har West Ham åtta vinster, tre kryss och fyra förluster och detta på 15 framträdanden alltså. Målskillnaden som hemmalag är 27-20 och nu jagar man närkontakt med topp sex-placering.

Everton som gästar kommer till spel som ett lag för bottenstrid. Gästerna i London noteras nämligen för 25 poäng på 27 matcher och just i detta nu har Everton bara tre poäng ner till nedflyttningsplats. För gästernas del är det alltså groteskt viktiga poäng på spel då de i allra högsta grad är i stort poängbehov för att försöka skapa sig lite andrum från Watford som jagar nedifrån. Vad som dock talar för Everton är att de har tre matcher färre spelade, men att de löser dessa viktiga poäng mot ett lag av West Hams kaliber och dessutom på bortaplan känns inte vidare troligt.

Jag vill poängtera att det är mycket viktiga poäng på spel för både hemma- och bortalag och med det sagt förväntar jag mig att vi kommer få se en tämligen målsnål tillställning.

SPELTIPS
Under 2,5 mål i matchen till oddset 1.93 hos bet365 är mitt lir.

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip