Hemmalaget West Ham har äntligen satt kurs i rätt riktning denna säsong. Efter en väldigt knackig inledning på säsongen har man hitta formen både spelmässigt och poängmässigt. Efter 2-0 hemma mot Wolves och 1-0 under torsdagskvällen mot borta mot Anderlecht i ECL har man äntligen fått vind i seglen.

Lika viktigt är att man äntligen har fått igång sina offensiva pjäser i form av Jarrod Bowen och anfallsvärvningen Gianluca Scamacca. Bowen står på 1+1 dem två senaste matcherna, medans Scamacca gjort mål både mot Wolves och Anderlecht. Väldigt viktigt för David Moyes, då mycket av West Hams offensiv hänger på dessa två herrar nu när Michael Antonio inte ser ut som vi är vana vid.

Fulham o andra sidan har det tyngre. Efter den tidig utvisning förra helgen mot Newcastle förlorade man till slut med 4-1, och den fina starten man fick på säsongen glider dem nu ur händerna. Man må ha slagit Nottingham Forest innan förra helgens förlust, men jag tycker verkligen inte den här spelartruppen är så bra som tabellen visar. Man har levt mycket på Aleksandar Mitrovic kvalité och målskytte, men det räcker inte i det långa loppet.

Nu med avstängning på Chalobah, skada på Kurzawa och Willian, Tete och inte minst Mitrovic tveksamma till spel, tror jag förfallet kan börja här. Marco Silva har historik av att gå väldigt bra med lag till en början, men när det väl börjar dala så går det fort utför.

West Ham är historiskt starka på London Stadium, och med en fin formkurva samt spelare i gott slag tror jag inte det blir något snack här. West Ham rak till 1.72 hos bet365 blir mitt spel!


Förväntad startelva West Ham:
Fabianski - Cresswell, Zouma, Dawson, Kehrer - Soucek, Rice - Fornals, Paqueta, Bowen - Scamacca

Förväntad startelva Fulham:
Leno - Tete, Adarabioyo, Ream, Robinson - Reed, Palhinha - James, Pereira, Cordova-Reid - Mitrovic.

This is the stats tab
This is the post tip