West Ham tar emot Genk på hemmagräs när Europa League rullar vidare under torsdagen och här kliver hemmalaget in som favoriter.

West Ham har fått en finfin säsongsinledning och har vunnit fyra av deras fem senaste matcher. I deras senaste ligamatch tog de full pott genom att bortaslå Everton med 1-0 och med den segern inräknad är hemmalaget för kvällen just nu placerade på en sjundeplats i ligan.
Målskillnaden är 15-10 och totalt har West Ham och på hemmaplan har de i förra omgången från Europa League besegrat Rapid Vienna med 2-0, vilket gör att de seglat upp som gruppetta med sex poäng på kontot och en målskillnad på 4-0.

Genk som besöker Olympic Stadium i London denna torsdagskväll är just nu trea i tabellen. Gästerna har fixat tre poäng på två matcher med en målskillnad på 1-3. I Genks senaste ligamatch föll de med 2-0 på bortagräs mot Charleroi och omgången innan det förlorade de med 3-2 borta mot Eupen.
Senast Genk var i farten i Europa-sammanhang hade de Dinamo Zagreb på besök och då förlorade de med 3-0.

Ikväll höjs svårighetsgraden ytterligare och jag tror inte att gästerna har vad som krävs för att stå emot West Ham här.

SPELTIPS
West Ham -1 (asian) till 1.50 hos Bethard .

2-0 / 3-0.
Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip