West Ham möter Hull hemma på den klassiska stryktipstiden 16:00.

West Ham att vinna båda halvlekarna spelas.

Lagens tre senaste matcher:

West Ham-Burnley 1-0
Liverpool-West Ham 2-2
West Ham-Arsenal 1-5

Tottenham-Hull 3-0
Hull-Crystal Palace 3-3
Middlesbrough-Hull 1-0

West Ham ligger på en svag 15:e plats och man hade betydligt högre ambitioner den här säsongen med tanke på den fina säsongen man hade bakom sig. Nu känns man påväg uppåt i tabellen och självförtroendet börjar komma tillbaka. Man vann i veckan mot Burnley hemma och innan dess tog man även poäng borta på Anfield, vilket ses som väldigt bra trots ledningen man hade i matchen. Spelschemat har varit tufft för West Ham den senaste tiden med Liverpool, Man United x2, Tottenham och Arsenal. Så inte jättekonstigt att vinsterna uteblivit på sistone. Man har Collins och Zaza som troligtvis missar matchen men Collins var inte med i veckan heller och då höll man nollan så det ska man nog kunna lyckas med här med. I offensiven finns det gott om kvalité där Carroll börjar komma i matchform efter skadefrånvaro, Sen är Payet alltid ett hot med sin finess.

Hull kritiserade jag så sent som i onsdags och nu tror jag det blir en ny förlust när man åker tillbaka till London för det här mötet. Hull är inte tillräckligt bra i den här serien. Man har dessutom en tunn trupp och blir inte bättre med spelschemat som väntar. För att hitta Hulls senaste mål på bortaplan i ligan så får vi backa till 15 oktober och då slutade det ändå med en förlust mot Bournemouth med hela 6-1. Sen gjorde man mål även bortamatchen innan den mot Liverpool men då blev det 5-1 till Liverpool.

Finns många tänkbara spel som jag tycker är bra på förhand men mina ögon har fastnat för just detta spel till saftiga 4.33. Har själv 3 raka rätt här på RoK och kanske blivit lite övermodig här med detta spelet men tycker det är väldigt bra med tanke på förutsättningarna. Kan nämnas också att på dessa 8 bortmatcher Hull spelet så har just det här spelet hittat hem 4 gånger. För min del är 4.33 för högt för att inte spelas.

Jag spelar West Ham att vinna båda halvlekarna @4.33 hos bet365 med 3/7u.

This is the stats tab
This is the post tip