Speltips: West Ham - Leicester

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2017-11-24 21:00
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 1.89
Tips: 2 asian hcp 0
Leicester ska hitta tillbaka till det vinnande spåret efter bottennappet mot Manchester City hemma. City spelade exakt så bra som de har gjort de elva inledande omgångarna, trots CL-äventyret som väntade runt hörnet.

Tabell:
12. Leicester 12 3 4 5 16/18 13p D D W W D L
18. West Ham 12 2 3 7 11/25 9p W D L D L L

David Moyes gör sin andra match som tränare för West Ham. Första hemma på London Stadium, där laget ska försöka bryta förlustraden på tre raka matcher. Mötte Watford i förra omgången, där jag trodde att The hammers skulle göra en starkare insats. Hade sina lägen men var inte alls effektiva när de väl kom. Watford var istället det lag som gick av med tre poäng, efter 2-0.
Kämpar på i tabellen men sett till lagen som West Ham har mött så ser det riktigt mörkt ut. Endast två vinster på de tolv inledande omgångarna. Tre förluster på senaste fyra matcherna.
I de kommande fem omgångarna väntar bland annat Everton, Manchester City, Chelsea och Arsenal. Räknar inte med många poäng där. Därav lite utav en måstematch för West Ham detta.

Leicester har börjat klättra efter klubbens bedrövliga inledning i ligan. Claude Puel har spelat 1-1-1 i matcherna såhär långt med klubben, efter att han tog över Leicester den 25:e oktober.
Själv förväntade jag mig mer när laget ställdes mot Manchester City, satt på ett BLGM-spel där och trodde Leicester skulle få sina chanser. Icke.
Hade dess för innan sex obesegrade matcher, varav 3 raka segrar. Mahrez och Vardy hade det svårt att få ihop sitt spel senast. Tror på revansch nu mot West Ham.

Läget i lagen:
West Ham bekräftar att det inte var något allvarligt med Marko Arnautovic, och bör därför vara spelklar till fredags ligaomgång. Ayew är också tillgänglig. Collins, Antonio och Hernandez missar.
Leicester har inga nya eller större avbräck. Huth och James är fortfarande skadade.
______________________________________________

Tror denna match blir riktigt tajt. Vågar mig heller inte riktigt på ett överspel.
Jag tycker dock att Claude Puel och hans Leicester borde studsa tillbaka från förra omgångens förlust mot maskinen Man City. Inte mycket att göra i det mötet.
Moyes har lite jobb med West Ham framför sig, för att hitta tillbaka dit klubben ska ligga i tabellen. I en dragkamp som denna så drar Claude Puel fortfarande det längsta stråt.

SPEL: Leicester asian hcp 0 (detsamma som DNB) till 1.89 hos Unibet, med 1.5/5 units.

www.spreadsheet.se/holmbergake

Twitter@Holmbergake
  West Ham - Leicester
Spela på Speltips West Ham - Leicester
Akberg - 23 November 2017 - 17:01
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Jaume Munar - Casper Ruud
Tennis - ATP Båstad - Jaume Munar
1.87
19:00  Elfsborg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
2.18

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar