West Ham och Leicester möts på Olympic Stadium i London under måndagskvällen och med den här matchen blir den andra Premier League-omgången komplett.

West Ham inledde säsongen med seger och detta genom ett riktigt målkalas då Newcastle besegrades på bortaplan med 4-2. Ser vi tillbaka till den tillställningen så var det en svängig sådan då Newcastle hade skaffat sig en 2-1-ledning efter första 45, men i den anda halvleken gjorde West Ham tre snabba mål då de först kvitterade med 53 minuter spelade för att sedan ta ledningen tio minuter senare och bara tre minuter därpå drygade de ut till 4-2, vilket också blev matchens sista mål.

Hörnorna i den tillställningen slutade 7-6 till Newcastle, så även den statistiken vittnar om att det som utspelade sig i premiären på St. James' Park var en sevärd historia.

Leicester löste precis som West Ham en seger i sin premiär. För deras del blev det 1-0 i hemmamatchen mot Wolverhampton och där stod den pålitlige målskytten Jamie Vardy för matchens enda mål strax före halvtidsvilan. I fjol vann West Ham motsvarande möte med 3-2 och när lagen möttes på Leicesters hemmaplan vann gästerna med 3-0. Det gör att Leicester har två raka mot West Ham utan seger, så det lär vara ett något revanschsuget bortalag som gästar London denna måndagskväll.

I Leicesters premiär mot Wolverhampton slutade hörnstatistiken 5-4 till hemmalaget och när de var på besök här i fjol fick vi se tio hörnor, varav gästerna hade nio av dessa. I hemmamötet som spelades före, där West Ham alltså vann med 3-0 på King Power Stadium fick vi också se tio hörnor och då stod Leicester för sex av dem medan West Ham stannade på fyra.