Speltips: 2 draw no bet

---

West Ham tar emot ett Leicester som verkligen har fått fart på säsongen efter deras hädiska inledning på säsongen.

Hemmalaget West Ham blir jag inte riktigt klok på. Starten på säsongen såg inte speciellt bra ut, och när man sedan trodde att det började vända efter en bättre period i början av Oktober, slog det sedan över och började hacka igen.

Utan att säga för mycket, så tror jag verkligen att David Moyes har fått ut så mycket han kan av den här truppen, och frågan är hur länge dessa undermåliga prestationer kommer få fortgå.

Bortalaget Leicester och andra sidan har som sagt verkligen vänt på skutan. Startelvan som man ställt på benen har enligt mig kvalitén för att åtminstone ligga på över halvan i Premier League. Så att man skulle få rätsida på prestationerna och resultaten var ingen chock för mig i alla fall.

Nu när försvaret faktiskt har stängt igen butiken, där man hållit nollan i fem av de sju senaste matcherna, så öppnar det upp för den spets och kvalité som finns i de främre delarna av laget. Maddison, Barnes, Raka och Tielemans är riktigt bra fotbollsspelare. Så länge försvaret fortsätter hålla någon typ av nivå tror jag denna offensiv kommer fortsätta hämta in poäng för ”The Foxes”, och det tror jag sker även här!

Utifrån dem förutsättningarna och ett West Ham som fortsätter hacka, tror jag Leicester har god chans på poäng här.

Den raka tvåan känns lite för mycket, så därför blir mitt spel: 2 draw no bet, vilket betyder seger om Leicester vinner och pengarna tillbaka vid kryss. Detta finns till oddset 2.62 hos bet365 !


Förväntad startelva West Ham:
Fabianski - Kehrer, Dawson, Zouma, Cresswell - Rice, Soucek - Benrahma, Paqueta, Bowen - Scamacca.

Förväntad startelva Leicester:
Ward - Castagne, Faes, Amartey, Thomas - Soumare - Barnes, Dewsbury-Hall, Tielemans, Maddison - Daka.

This is the stats tab
This is the post tip