EDIT: Ingen Vardy, varken i startelvan eller på bänken. Tielemans, Ndidi och Maddison nöter även de bänk. Avråder från att ta spelet pre.

Här tar The Hammers emot Brendan Rodgers Leicester i en mycket viktig match, åtminstone för bortalaget.
Rodgers Leicester har förlorat de två senaste ligamatcherna (mot Man City & Liverpool) och behöver studsa tillbaka här med tre poäng. Brendan Rodgers bekräftade under fredagen att han kommer rotera men jag tror inte han kommer rubba på nyckelspelare som Ndidi, Vardy och Maddison. Manuel Pellegrinis West Ham har underpresterat den här säsongen och har framför allt stora problem hemma på nya London Stadium.
Jag spelar Leicester vinner till 2,02 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

West Ham har plockat en av de 15 senaste poängen på hemmaplan. Det är ruskigt dåligt. Sämst i ligan till och med. Tråkigt med förväntningarna på den nya arenan och allt runt omkring.
Senast mot Crystal Palace såg det länge ut att bli poäng men laget tappade ledning till en 2–1-förlust efter Jordan Ayews briljans.
En förlust här skulle vara mycket tungt för Pellegrini då den viktiga matchen mot Bournemouth väntar i nästa omgång. Bournemouth som placerar sig en poäng bättre i ligan. Det är en match som kommer avgöra Pellegrinis framtid i klubben.
West Ham har stora problem framåt, det är tydligt. Tre mål i de fem senaste ligamatcher mot lag Wolves, Southampton och Crystal Palace. Sebastien Haller har inte riktigt hittat rätt i klubben.
Här är även högerbacken Aaron Cresswell avstängd och ersätter gör troligtvis Arthur Masuaku.

Rodgers Leicester har gått på två raka minor i ligan mot Manchester City och en rejäl plump mot Liverpool. Rättvisa förluster, skall dock sägas. Leicesters motståndare var betydligt starkare.
Nu gäller det att studsa tillbaka. Inte minst för Jamie Vardy som för tillfället har stannat till lite på 17 baljor. Ett mål i de senaste tre omgångarna för 32-åringen.
Brendan Rodgers sa under fredagen att han kommer rotera i startelvan men jag tror det blir på spelare som Peréz och Tielemans. Vardy, Maddison och Ndidi sitter säkert, plus försvarslinjen.
4–0 mot Liverpool är så klart tungt och nu väntar en chans till revansch bara 48 timmar efter. Och jag tror Leicester tar den chansen. De har gjort en strålande säsong så här långt och är riktigt starka kollektivt.
Brendan Rodgers har inga nya skador att ta ställning till.

Möjliga startelvor:
West Ham:
Roberto; Fredericks, Diop, Ogbonna, Masuaku; Snodgrass, Noble, Rice, Lanzini; Antonio, Haller
Leicester:
Schmeichel; Pereira, Evans, Soyuncu, Chilwell; Perez, Maddison, Ndidi, Tielemans, Albrighton; Vardy

Leicester har säsongens värsta säsongsdipp och nu gäller det att kravla sig upp ur den. Då passar det perfekt med West Hams förvirrade defensiv och deras inkompetenta offensiv.

SPEL: Leicester vinner till 2,02
1/5 units – Unibet , LeoVegas eller 888sport .

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip