Det var så klart bara en tidsfråga innan det lossnade för Liverpool FC.
Nu blev det Tottenham som fick sota för det.
LFC fick igång offensiven och vann till slut med 3–1.
Därmed är den "offensiva krisen" över för den här gången...

Med en supertio som Mané, Firmino och Salah har man liksom vant sig att LFC gör minst två mål per match – och mot Spurs fick stjärntrion tillbaka stimmet igen.

Liverpool har som bekant egentligen andra problem än offensiva, det är nämligen centralt i försvaret man har luckorna. Mot Tottenham saknades som vanligt Joe Gomez och Joe Gomez. I den matchen fanns heller inte Fabinho (som vikarierat som mittback) med och i halvtid tvingades även Joel Matip av planen.
Så man fick spela med Jordan Henderson som mittback i 90 minuter och i paus kom Nathaniel Phillips in som mittbackspartner...

Det är så klart inte bra om LFC åter måste spela med Nathaniel Phillips & Jordan Henderson, men heller ingen katastrof. Det såg okej ut mot Tottenham och här väntar ett liknande motstånd. Sedan hoppas Klopp fortfarande på att Fabinho kan starta.

Hur som helst lossnade det framåt mot Tottenham och jag tror Mané, Firmino och Salah kommer flyga vidare mot West Ham. Tycker många spelare såg bra ut i veckans match, inte minst en sådan som Alexander-Arnold som annars svarat för en svag säsong. Nu låg han bakom mycket av LFC offensiva spel igen och fick göra ett mål och en assist.

West Ham har i sin tur fin form och slog senast Crystal Palace rättvist med 3–2. Men kom ihåg att Hammers har haft ett tacksamt schema, nu blir det tuffare mot bla Liverpool, Aston Villa och Manchester United. Då tror jag man blir mer synat. Tidigare har man i alla fall inte räckt till mot de bättre lagen, förlorat tydligt mot både Man United, Chelsea, Liverpool och Arsenal.
Jag tror på samma visa igen.

Tvåan liras till 1.77 hos Unibet , Leo Vegas, Casumo , och 888sport .

This is the stats tab
This is the post tip