Mitt spel: BLGM och Ö2,5 mål i matchen till 1.95 hos bet365.

West Ham tar emot Liverpool hemma på London Stadium i vad som kan bli en oerhört viktig match för båda lagen i sina respektive kamper. Liverpool behöver troligtvis gå i princip rent för att ha en chans på Champions League-spel nästa säsong. West Ham har verkligen fått upp farten nere i bottenträsket och en seger här skulle troligtvis innebära att man känner sig ganska trygga med att man spelar Premier League-fotboll även nästa år.

West Ham följde upp sitt starka kryss mot Arsenal med att fullständigt köra över Bournemouth på bortaplan i helgen. 3-0 redan i halvtid och ett kontringsspel som flödade. Bournemouth styrde stora delar av matchen, men med ett ramstarkt försvar och giftiga omställningar är det ett West Ham man börjar känna igen.

Bortalaget Liverpool kommer även dem från en trepoängare. Den satt dock hårdare inne, efter att Salah gjorde det avgörande 3-2 målet med dryga kvarten kvar efter att Nottingham Forest kvitterat två gånger om. Det ser fortfarande långt ifrån perfekt ut, men jag tycker mig se en större intensitet i båda presspel och anfallsspel bitvis i matcher i alla fall.

Två lag med feeling

Här ställs två lag som inte kommer lämna något åt slumpen. West Ham, med vind i seglet, känner nog att man har goda chanser att störa Liverpool på samma sätt som man störde Bournemouth senast. För ytor tror jag det kommer finnas gott om att ställa om på, och då handlar det bara om att vara tillräckligt effektiva.

Liverpool behöver som sagt vinna så många matcher som möjligt av de återstående. Kryss räcker inte, så jag tror det kommer bli körning från första minut. West Ham må ha hållit nollan senast, men det är definitivt ett lag som Liverpool ska kunna skapa hål i, och då även mål.

Jag tror vi kommer få se en match mellan två lag som vill vinna. Liverpool behöver det, West Ham känner nog att man har goda chanser till det. Mitt spel blir därför Båda lagen gör mål OCH över 2,5 mål i matchen till 1.95 hos bet365!
This is the stats tab
This is the post tip