West Ham och Lyon gör upp i en het kvartsfinal på EL-kvartsfinal på torsdagen.
Mitt speltips: Rak seger på West Ham. Bethard , bet365 eller FastBet

West Ham gör en bra säsong överlag. Hängt med strax bakom toppen i PL och har bland annat slagit ut Sevilla i Europa League efter ett par riktigt bra prestationer. De har tveklöst ett par riktigt bra spelare i laget. Rice & Bowen skulle lätt göra nytta i typ alla lag i England. Trots att Moyes sällan roterar och går hårt på nyckelspelarna så har West Ham fortsatt göra det rätt så bra. Har väl trots allt fallit ifrån för långt i topp fyra-kampen och kan därmed gå all in här. Tycker West Ham imponerade i dubbelmötet mot ett rätt bra Sevilla. Inledde som -0.25-favorit hemma, efter halva första halvlek stod det oddset 10-15 punkter lägre än startoddset - säger en del om hur det såg ut.

Ställs mot ett Lyon som har bra erfarenhet från den här typen av Europaspel. Men de kommer från en rätt svag ligasäsong där de bara ligger på åttonde plats. Rätt jämnt i klungan bakom PSG, men att ligga så långt efter är inget styrkebesked från Lyons sida. Gjorde visserligen ett par bra prestationer när Porto manövrerades ut med 2-1 i förra rundan, framför allt på bortaplan. Men min känsla är att det här inte är en av de bättre Lyonupplagorna vi sett senaste säsongerna.

Över tid har Premier League gått från att vara en liga där många lag underpresterade till vad det är numera - rätt så klart världens bästa liga. Ser man till hur andra engelska lag fungerat i Europaspelet den här säsongen så känns det tydligt att många lag är riktigt bra. West Hams slakt av Sevilla på hemmaplan i förra rundan imponerade stort på mig. Var bra drag på hemmafansen och rätt tydlig dominans. Kommer Moyes lag upp i samma nivå här tycker jag de ska ha rätt så bra chans att slå ett Lyon som inte känns som något extra den här säsongen.

Sett till öppningsoddsen så har hemmaseger stigit runt 20 punkter i nuläget. Tycker det gör att hemmaoddset lockar tillräckligt mycket till spel här.


This is the stats tab
This is the post tip