Överspelet på Manchester United klickas när de reser söderut för mötet mot West Ham på London Stadium.

West Ham förlorade premiären med hela 5-0 mot Man City men efter det har spelet sett bra ut och laget har förtjänat sina poäng. De spelade i måndags mot nykomlingen Aston Villa. De gjorde en bra match och trots ett rött kort för Arthur Masuaku var det West Ham som var närmast segern.

Manchester United vilade spelare i torsdags mot Astana i EL. Det gick bra tillslut ändå efter att jättetalangen Mason Greenwood gjorde matchens enda mål. Det är dock skadebekymmer för Solskjaer. Pogba och Martial är inte tillgängliga för spel. Daniel James som börjat säsongen lysande är med i London men osäker om han får grönt ljus från det medicinska teamet.

West Ham har en förmåga att göra riktigt bra prestationer när Man United står på andra sidan. De vann förra mötet med 3-1 på hemmaplan. Intressant att se om de kan få ut något av matchen idag.

Båda lagen står på åtta poäng och för West Ham är det klart godkänt. De kan gå ut och spela matchen med självförtroende och en offensiv som kommer skapa problem för Lindelöf och hans lag.

Jag spelar över 23,5 skott @1.80 hos Unibet eller LeoVegas med 3u.

Twitter @Robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip