I dag reser Solskjaers lag till London för möte mot West Ham.

Hemmalaget tog en ny viktig seger i måndags mot Aston Villa. Den här säsongen så har de fått fram något som saknats i West Ham i många år. Laget är balanserat och inte lätta att skapa målchanser på samt att de har också det lilla flytet som behövs för att vinna matcher. Motståndarna missar straffar mot dem och de har två centimeter på rätt sida från offside.

Man United vände mot Southampton i förra helgen när Cavani kom in i andra halvlek. Tycker Cavani gjort det riktigt bra när han fått chansen. Det är långt ifrån bara målen som är bra utan sättet han rör sig. Dels i offensiven men minst lika mycket i defensiven. Det finns ett driv hos honom och det har gjort att United kan vinna bollen högre upp. Det var en tung förlust mot PSG i veckan så nu behövs det poäng nere i Tyskland om några dagar.

West Ham är bra men de kommer bli nedtryckta av Man United som kommer föra matchen. Tycker att över 4,5 skott på mål är en lina många lag har i jämna matcher och när dessutom det finns skyttar utifrån i United så känns den här fin på bortalaget.

Jag spelar Man United över 4,5 skott på mål @1.80 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip