Speltips: BLGM till 1.76 hos Expekt .

West Ham tar emot Manchester City hemma på London Stadium. Två hittills obesegrade lag ställs mot varandra i en match där det blir spännande att se hur “på riktigt” West Ham faktiskt är den här säsongen.

West Ham har fått sin bästa start i Premier League på nästan tjugo år. David Moyes har verkligen fått fart på sitt gäng igen efter förra årets svaga säsong i ligaspelet. Nyförvärven Edson Alvarez och framför allt James-Ward Prowse har lyckats fylla tomrummet efter Declan Rice på ett utomordentligt sätt och gett West Ham ytterligare en edge på fasta situationer.

Manchester Citys start med fyra segrar på fyra matcher har väl inte chockat något, men trots allt starkt av Pep Guardiola att få ihop det så pass bra ytterligare en säsong. Man toppar för tillfället Premier League återigen och ställs nu mot ett West Ham som man historiskt har haft väldigt lätt med. Tolv segrar på de femton senaste möten med West Ham är facit, där de tre möten som inte vunnits har slutat oavgjort.

West Ham ger City en ordentlig match

Efter två raka nollor i de två första matcherna har City lyckats släppa in sitt sedvanliga sena mål i de två senaste matcherna, som har varit lite av melodin för City de senaste säsongerna. Nu ställs man mot West Ham som ännu inte gått mållösa från en match i år, och som mycket väl kan straffa City i sina kontringar men också på fasta situationer. Frontfyran med Paqueta, Bowen, Benrahma och Antonio har verkligen klickat hittills och med Ward-Prowse högerfot på fasta situationer har man lagt till ytterligare ett vapen i sin arsenal. City har en tendens att slappna av i stunder, och då tror jag West Ham har tillräckligt med kvalité i kontringsspelet och på fasta situationer för att utnyttja det.

Jag ser det inte som omöjligt att West Ham ger City en ordentlig match om poängen här på London Stadium. City har lyckats släppa in mål mot både Sheffield United och Fulham i de två senaste matcherna, och jag ger West Ham goda chanser att sticka upp göra samma sak. Att City ska gå mållösa tror jag självklart inte heller med Håland, Foden och Alvarez i fin form, så mitt spel blir därför BLGM till 1.76 hos Expekt !
This is the stats tab
This is the post tip