Mitt spel: Manchester United rak seger till 2.00 hos bet365.

West Ham tar emot Manchester United i en match som är lika för lagen, fast i olika situationer. West Ham behöver fortsätta ta poäng för att inte dras ner i nedflyttningsstirden ordentligt igen. United behöver fortsätta vinna för att hålla lagen bakom sig och behålla sin plats i topp fyra.

Förutsättningar inför matchen:
United har en poäng ner till Liverpool på femteplats, dock med den här matchen + en till i hand. Man har även endast två poäng upp till Newcastle på tredjeplats, så den kampen är definitivt levande den också.
West Ham har fyra poäng ner till Nottingham Forest på nedflyttningsplats, så man är ännu inte helt säkra på att spela i Premier League nästa säsong.

United piskat att vinna

United kommer från en tung förlust senast mot Brighton med 1-0. Förlustmålet kom sent på straff efter att Luke Shaw fått bollen på armen, men faktum är att Brighton var det bättre laget matchen igenom. Nu behöver man studsa tillbaka för att hålla ett hungrigt Liverpool på behagligt avstånd hela vägen in.

Jag tror det kan passa United att ha lite press på sig från Liverpool underifrån. Det innebär att man inte har utrymme att slappna av, vilket kommer krävas mot West Ham som fortsatt har kniven mot strupen.

West Ham kommer från tre raka förluster mot Liverpool, Palace och City. Formen är inte super. Efter matchen mot United har man dock tre avslutande ligamatcher mot Brentford, Leeds och Leicester. Jag tror det är där man kommer ta de poäng som krävs för att hänga kvar i Premier League, samtidigt som man även ska möta AZ Alkmaar i semifinal i Conference League mitt uppe i detta. Jag tror fokuset kommer ligga på de tre avslutande matcherna i ligan och semifinalerna mot AZ, vilket då innebär att en förlust här kanske “accepteras”.

Jag tror ett piskat Manchester United studsar tillbaka efter förlusten och slår West Ham. Manchester United rak till 2.00 finns hos bet365!
This is the stats tab
This is the post tip