Olympic Stadium i London ger oss mötet mellan West Ham och Manchester United ifrån engelska Premier League. Två lag som gjort det bra inledningsvis, men detta behöver nödvändigtvis inte bli något målkalas...

West Ham har sparkat igång ligaspelet med två segrar och två oavgjorda och vad gäller målskillnaden så landar den på 10-5 efter fyra framträdanden. Tidigare i veckan spelade de i Europa League då de ställdes mot kroatiska Dinamo Zagreb på bortagräs och den matchen tog de hem med 2-0. Senaste ligamatchen West Ham gjorde var även den borta då de gästade Southampton och den matchen slutade 0-0.

För Manchester United blev det oväntad förlust i Champions League-premiären mot schweiziska Young Boys. Ett misstag i matchens slutskede samt en tidig utvisning på Wan-Bissaka gjorde att YB vände på underläge 0-1 till seger med 2-1. I ligan har United däremot gått som tåget då de noteras för tre segrar och en oavgjord med 11-3 i målskillnad.

När lagen möttes i fjol vann United här i London 3-1 och hemma på Old Trafford följde de upp med en 1-0-seger. Denna gång tror jag att West Ham håller siffrorna nere och att de kanske till och med lyckas knipa en poäng, men störst spelvärde ser jag i att gå emot dem som tror på målkalas.

SPELTIPS
Under 2,5 mål i matchen till 2.15 hos Bethard .

0-1 / 1-1? Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip