Mitt spel är att båda lagen gör mål i matchen.

West Ham har börjat säsongen bedrövligt. Från att gjort en mycket fin säsong förra året så har inte början av den här varit närheten av vad vi såg då.

16 Middlesbro 6 1 2 3 -3 5
18 West Ham 6 1 0 5 -9 3

West Ham-Southampton 0-3
West Ham- Accrington 1-0 (cupen)
West Brom-West Ham 4-2

M´boro-Tottenham 1-2
Everton-M´boro 3-1
M´boro-Crystal Palace 1-2

Som sagt formen på West Ham är långt ifrån bra. Man har en vinst på dom sex senaste matcherna. Den vinsten var mot Accrington hemma i cupen med mycket reserver som fick chansen, så säger egentligen inte så mycket.
För några veckor sedan ledde man med 2-0 i hemma mot Watford. Man förlorade med 4-2! Matchen efter det spelade man mot West Brom borta. Då stod det 4-0 till West brom efter 44 minuter spelade. Man kunde göra två mål i andra och den slutade också 4-2. Man har enorma problem i defensiven. Förra helgen så blev det 3-0 till Southampton och en ny förlust på hemmaplan. Börjar blir kris i klubben och vänder inte resultaten snart så bör det hända grejer inom klubben. Kan Middlesbrough vara ett bra motstånd att vända den dystra trenden?

M´boro har fått en okej start på säsongen med tanke på att man är nykomlingar. Det är dock försvarsspelet som gjort att man inte tagit mer poäng än vad man gjort. Man har gjort mål i alla matcher än så länge förutom en där man spelade 0-0 mot West Brom. Man har också släppt in mål i alla förutom just den matchen. Gjorde en hel del nyförvärv med 2 målvakter, Victor Valdes och Brad Guzan, annars så är det mycket offensivt som kommit in. Främst Negredo men även Fischer som dock har fått mycket tid på bänken. I offensiven bredvid Negredo finns spelare som Ramirez, Downing och Stuani.

West Ham måste framåt här och det krävs 3 poäng från fansen hemma mot en nykomling. Men det tror jag kan straffa sig när defensiven ser ut som den gör just nu för West Ham.

Det som finns att rapportera i skadeläget är:
Masuaku som troligtvis inte kommer spela här. Annars är det inget nytt med att bl.a. Carroll och Ayew inte heller kommer till spel.

Tycker det finns stora chanser till att det här blir en målrik match och ser stort värde i att båda lagen gör mål hos Unibet till @1.89 med 5/7u



This is the stats tab
This is the post tip