Spelar West Ham rak i bottenmötet med Newcastle.

Går fortsatt tungt för Newcastle, som har 8 förluster de senaste 9 matcherna i ligan. Nykomlingen startade helt okej, men det har gått riktigt tungt därefter, vilket resultatraden är ett bevis på. Det är inte så konstigt med tanke på att truppen är väldigt svag, vilket även Benitez varit inne på. För att vinna krävs någon form av maxprestation samtidigt som motståndet inte kommer upp i nivå. Gör väldigt få mål och släpper in en hel del, särskilt borta. Saknar återigen viktige mittfältaren Shelvey, som är avstängd.

Tänkbart lag:

Elliot,
Yedlin, Lascelles, Lejeune, Manquillo
Merino, Hayden
Ritchie, Pérez, Atsu
Joselu


West Ham känns på gång. Sedan Moyes tog över har prestationerna och även resultaten varit bra. Var nära poäng mot Man City, vann mot Chelsea och kryssade mot Arsenal. Förra helgen besegrades Stoke med 3-0, vilket gör att de spelat 270 minuter i PL utan insläppt mål. Föll visserligen mot Arsenal i veckans ligacup-kvart, men roterade lite grann och den matchen spelades i tisdags - så det ska inte behöva påverka alltför mycket här. Känns som att det finns fler potentiella matchvinnare i WH: Arnautovic som är het, Chicharito, Ayew och Carroll är andra alternativ. Argentinaren Lanzini är tyvärr avstängd - ett avbräck såklart. Truppen känns dock bred nog för att kunna hantera det.

Tänkbart lag:
Adrian
Reid, Ogbonna, Cresswell,
Zabaleta, Obiang, Kouyate, Masuaku
Ayew, Arnautovic
Carroll

Nej, här borde WH ha jätteläge på tre viktiga poäng. Med tanke på att de känns mer på g än Newcastle tycker jag hemmalaget ska vara större favoriter än vad oddsen säger.




This is the stats tab
This is the post tip