West Ham tar emot Newcastle på onsdagen.
Mitt speltips: Under 2,5 mål i matchen. Lucky Sports .

Ligans två målsnålaste lag gör upp:
Newcastle med under 2,5 mål i 17/27 ligamatcher.
West Ham har gått under 2,5 i 20/27.

Inget PL-lag har färre undermatcher än de här båda. Vad gäller målsnitt/match är bara Chelsea "sämre".
Så statistiskt ser det bra ut för ett underspel.

Men statistik är inte allt som bekant. Tror även underspelet är bra sett till förutsättningarna som råder:
Bägge lagen spelade en tuff match i söndags:
West Ham fick slita in i mål för 1-0 mot Southampton.
Newcastle med en brutalt bra batalj mot Man United. Rättvis 2-0-seger.

Med bara två vilodagar är det knappast optimalt fräscha ben. Lagen ska även in i viktiga ligamatcher redan på lördag, så det går inte heller att blåsa ur allt och ringa in Gunde Svan som får skrika "ni får vila sen".

Viktiga poäng på spel för båda

Newcastle jagar en CL-plats. För deras del hade CL betytt enormt mycket i den resa klubben gör för att bryta sig in som ett topplag. Sett till hela säsongen har de kvalitetsmässigt förtjänat det, särskilt sett till defensiven de haft. Varit ligans bästa defensiva lag och det blir troligen samma backlinje + keeper igen. Släppt in minst mål, vilket möjligen varit en överprestation sett till de underliggande siffrorna. Men även dessa är fortfarande bra.

West Ham tog tre tunga poäng mot Southampton i helgen. Men de är fortfarande i allra högsta grad indragna i bottenstriden, så varje poäng är viktig här. Dock inte så illa ute att kryss är ett uselt resultat och de måste gå all in för tre poäng - jag tror de kan köpa delad pott här på förhand.

Två defensivt bra lag, viktiga poäng på spel och kort vila. För mig är undrspelet en bra startposition och det bör relativt tidigt i matchen gå att ta sig ur den med ett överspel på ö2.0, ö1.75 eller liknande om det ser öppet ut.

Men för mig luktar det 0-0 eller 0-1.
This is the stats tab
This is the post tip