West Ham tar emot Norwich på hemmagräs under onsdagen och här är teorin at hemmalaget är bra nog för "storseger".

Fem senaste för West Ham United
West Ham - Leeds 2-0 (FA-cupen)
Crystal Palace - West Ham 2-3
Watford - West Ham 1-4
West Ham - Southampton 2-3
Tottenham - West Ham 2-1 (Ligacupen)

Fem senaste för Norwich City
Charlton - Norwich 0-1 (FA-cupen)
Crystal Palace - Norwich 3-0
Norwich - Arsenal 0-5
Norwich - Aston Villa 0-2
Norwich - Man United 0-1

West Ham kliver in i denna hemmamatch som storfavoriter och precis som jag skrev tidigare är teorin att de levererar därefter. Hemmalaget har tre raka vinster i bagaget och kommer närmast från en trygg 2-0-vinst mot Leeds United i FA-cupen. I ligan har West Ham två raka trepoängare, vilket gör att de alltjämt är tabellfemma med 34 poäng på kontot efter 20 matcher med en målskillnad på 37-27.

Norwich City vann även dem i FA-cupen, men för deras del blev det "bara" en 1-0-seger på bortagräs mot League One-laget Charlton. I Premier League-spel är Norwich dock inte alls i balans och så som tabellen målas upp i skrivandets stund är bortalaget tabelljumbo med blott tio poäng på kontot efter 19 matcher. Norwich noteras dessutom för en målskillnad på mediokra 8-42 så just nu finns det inte mycket som talar för att det blir fortsatt spel i finrummet efter denna säsong.

Inbördes möten
11.07.20 Norwich - West Ham 0-4
31.08.19 West Ham - Norwich 2-0

SPELTIPS
West Ham har bra form och offensiven är bra. Här bör de vinna med minst två bollar, så hemmaseger med asian hcp -1,5 till1.87 finns det värde i, tror jag!

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip