West Ham kliver in i returmötet på hemmagräs med underläge 1-0. Känslan inför avspark på Olympic Stadium är att även returen blir målsnål och lägg därtill hörnsnål.

Sevilla kliver in i denna rond två med ett bra utgångsläge från match ett där spanjorerna alltså vann hemmamatchen med 1-0. West Ham är nu piskade att vinna i London och detta med minst två bollars marginal för att matchen inte ska gå till förlängning.

Hemmalaget tog senast de var i farten en 2-1-seger mot Aston Villa i ligan och bröt således en tre matcher lång förlustsvit. I just ligan är West Ham just nu tabellsexa och som PL-tabellen ser ut i skrivandets stund är de blott två poäng bakom femman Man United och detta med 29 ligamatcher spelade.

Engelsmännen är i ett tufft läge. Samtidigt som ligan ska prioriteras då de helt klart inte vill undvika topp sex så ska de försöka få hål på ett defensivt skickligt Sevilla. Frågan är om de lyckas vända på steken här? Jag är tveksam!

Min idé inför avspark i London är att denna returmatch kommer bjuda på få mål, men också få hörnor vilket således blir kvällens lir.

SPELTIPS
Under 3,5 mål + under 11,5 hörnor till oddset 1.55 via spelbyggaren hos Unibet .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip