Viktiga poängen i botten står på spel i London när West Ham tar emot Southampton.

West Ham ligger nedanför strecket inför omgången och det är ett stort misslyckande så här långt. Har en trupp som minst bör placera sig i mitten av tabellen. Det är dags för Rice och Bowen att visa sin kvalitet och dra upp West Ham i tabellen. Laget matchas hårt med tanke på att de spelar Conference League samtidigt. Tycker man kan se tecken att truppen är sliten. Man går på tomgång och energin för att hela tiden vara mentalt redo inför varje match har saknats. Lite längre uppehåll har laget fått med tanke på landslagsuppehållet och blir spännande att följa deras avslutning under våren.

Southampton är jumbo i Premier League men min känsla är att de redan varit på botten och är nu på väg mot en positiv trend. Har tagit poäng i 3/4 senaste matcherna och gjort det på ett sätt så man har förtjänat poängen. Saints har vågat spela och offensiven har sett okej ut om man jämför med tidigare under säsongen.

Öppen matchbild

West Ham går in i den här matchen med ett bättre lag och på hemmaplan men är inte så säker på att det mittfältet kommer styra och ställa som man vill. Tycker Southampton tagit kliv de senaste matcherna och dessutom vågat behandla bollen och vara mer rädd om den när man väl har den. Jag ser förför mig en jämn match där West Ham kommer vara mer omständig sista biten medan Saints är mer rakt på mål samtidigt som matchen på mittplan blir jämn.

Jag spelar West Ham över 5,5 insparkar @1.61 hos bet365.

Twitter @robiiinbetting
This is the stats tab
This is the post tip