Mourinho är tillbaka i Premier League och denna gång i Tottenham – efter att Pochettinho, lite chockartat, fick sparken i tisdags.
Här reser Spurs inte speciellt långt då ett Londonderby mot West Ham stundar. Jag tror Spurs vinner detta men jag tycker att oddsen har dalat lite väl mycket de senaste 48 timmarna. Inget odds jag hade tagit nu. Därav har jag valt att fokusera på en annan spelmarknad. Heung-min Son ser ruskigt effektiv ut.
Jag spelar att Heung-min Son gör mål till 2,20 hos bet365 !

Pellegrinis West Ham haltar. Utan en vinst i de sex senaste ligamatcherna nu och ett målskytte som gör ingen glad med tolv mål på 14 matcher totalt. Fransmannen Haller (på 4 gjorda mål) på topp har väl inte sett allt för dålig ut men jag skulle säga att problemen ligger längre bak i leden. "The hammers" har inte alls fått samma effektivitet på mittfältet, med Andersson och Yarmalenko, som förra säsongen. Haller på topp har därmed inte riktigt fått bollarna levererat. En 4–0-förlust mot Oxford United och 3–0-förlust mot Burnley senaste sticker ut. Nu väntar alltså Tottenham, Chelsea, Wolves och Arsenal i de kommande fyra matcherna.
Njae, skulle inte alls förvåna om Pellegrini får foten innan jul.
Pellegrini vann visserligen över Mourinhos United förra året men nu är förutsättningarna andra.

Ett Londonderby och mycket står på spel. Framför allt för Mourinho som nyligen har anslutit som ny tränare i Tottenham och ska övertyga alla Spurs-supportrar att han är rätt man att leda laget. Jag tror Mourinho känner pressen men väljer att inte visa det och istället visa sig kaxig och laddad istället (tänker på hans första presskonferens). Det ska bli minst sagt väldigt intressant att se portugisen axla tränarrollen.
Spurs placerar sig på en 14:e plats utan någon vinst i de fem senaste matcherna. Så något måste ske.
Här är det klasskillnad dock, det råder ingen tvivel, och är det någon som har imponerat så är det Heung-min Son. Fem mål och en assist på de fem senaste matcherna för Tottenham. Nu har sydkoreanen varit på landslagsuppehåll och visserligen spelar 2x90, så det är ett litet minus. Men jag tror att Heung-min Son startar här ändå och tycker han har god chans att hitta nätmaskorna – mot ett av ligans sämsta försvar.

Möjliga startelvor:
West Ham: Roberto; Zabaleta, Balbuena, Diop, Cresswell; Rice, Noble; Yarmolenko, Anderson, Lanzini; Haller
Tottenham Hotspur: Gazzaniga; Foyth, Sanchez, Alderweireld, Rose; Ndombele, Sissoko; Eriksen, Dele, Son; Kane

SPEL: Heung-min Son gör mål i matchen – till 2,20!
Hos bet365

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip