Premier League är tillbaka och vilken match vi bjuds på från London stadium.

Det är ett West Ham som gått trögt, detta trots att spelschemat varit rätt bekvämt. Endast två poäng på de sex senaste matcherna talar om hur nära Pellegrini är att vara nästa tränare att få lämna en PL-klubb. Goda nyheter för honom är att Antonio och Noble tränat utan problem i veckan och är tillgängliga.

I Spurs har Pochettino fått lämna. 14:e platsen är inte tillräckligt bra så sett till resultaten den här säsongen förstår jag beslutet att sparka honom men långsiktigt och det han har byggt upp i klubben så delar jag inte åsikten att det var blir bättre för klubben nu. Oavsett så har Mourinho klivit in i PL-cirkusen igen och det känns spännande att se vad han kan åstadkomma i London.

West Ham skulle älska att vinna mot Spurs. Inte bara för att laget är i poängbehov utan för att man skulle göra nystarten för Spurs betydligt värre. West Ham har en förmåga att kliva fram hemma mot topplagen och göra bra insatser. Pigg start för Mourinho kan det absolut bli, men hans lag är inte kända för att köra full fart framåt. Jag tror West Ham kommer få ha en del boll och kommer ta lägena när chanserna ges.

Jag spelar West Ham över 10,5 skott @1.60 hos Unibet , 888sport eller LeoVegas med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip